About Us

Wij zijn NERDOR.

 

 

Oh je wilt meer weten?

Wij zijn 4 vrienden die samen een passie hebben voor alles nerdy. Samen met al onze talenten, kennis en ervaringen willen wij jullie onvergetelijke momenten bezorgen, niet alleen in onze winkel, maar ook tot bij je thuis en in onze lounge bar.

In het begin was het Mattias en Bart die samen NerdCandy hebben opgestart om snoep die je niet gemakkelijk vindt tot in België te brengen.

Met NerdCandy willen we een stukje van het buitenland naar u toe brengen. Bij ons kan je al het snoep dat je op tv hebt gezien uitproberen of nog nooit geziene smaakcombinaties uitproberen. Elke maand is er wel nieuw snoep te vinden en er is niet alleen veel keuze maar je wordt ook kwaliteitsvol bediend.

Hierna zijn Joeri en Nick erbij gekomen die respectievelijk hun kennis over puzzels, boardgames en technologie meenamen in de groep. Samen met hun is het idee gekomen om escape rooms te maken bij de snoepwinkel, maar al snel werd dit plan uitgebreid. Hieruit is NerdScape onstaan!

Daar ga je niet alleen escape rooms kunnen spelen, maar kan je nu ook al vele bordspelen kopen, meedoen met verschillende evenementen, miniaturen, collectables en vele accessoires voor bordspelen kopen.

NerdScape wil uitgroeien tot een evenementencentrum waar er plaats is voor iedereen en er ook altijd iets te doen is. Van groot tot klein, van beginner tot expert, er is plaats voor iedereen.

Wij willen uitgroeien tot een naam waarbij, als je over NerdScape of NerdCandy praat, je direct weet over wat ze het hebben. Een plaats waar mensen naartoe kunnen komen om nieuwe dingen te ontdekken, om terug te komen naar een fijne omgeving met vrienden of om nieuwe mensen te leren kennen.

 

Een ding is zeker bij ons: Everything is possible!