NerdScape - Boardgame rental

Op zoek naar een nieuw bordspel maar je bent niet zeker of je het leuk zal vinden? Al je bordspellen beu gespeeld? Ga je op vakantie en wil je een bordspel dat aangepast is aan je gezelschap?

NerdScape biedt een breed gamma bordspellen aan in verhuur! Voor slechts €1 per dag kan je een nieuw spel ontdekken, of een gouden klassieker in huis halen om met je familie en vrienden te spelen zonder dat je plaats moet maken in je kast.

Klik hier om naar de verhuurpagina te gaan

Hoe gaat dit in zijn werk?

Heel simpel, slechts drie stappen en wij doen de rest!

  1. Kies een periode waarin je spel(len) wil ontlenen (minimaal 5 dagen)
  2. Plaats één of meerdere spellen in je winkelwagen
  3. Kies voor levering of afhaling

Na betaling nemen wij het over en zorgen er voor dat je gekozen spel(len) klaar liggen op de dag dat je gekozen had, of we sturen ze naar je op.

Ophalen kan op de startdag van de ontlening in Vilvoorde en terug brengen gebeurt op de einddag van je ontlening.
Heb je voor verzending gekozen, dan sturen wij het spel ongeveer 48 uur op voorhand op zodat het zeker op tijd bij jou thuis is, terugsturen doe je ten laatste op de einddag van de ontlening.

Wij controleren alle spellen zodat we zeker zijn dat je een volledig exemplaar ontvangt. Mist er toch iets, of is er iets mis? Laat het ons zo snel mogelijk weten en we zoeken samen naar een oplossing. Bij teruggave wordt elk spel terug gecontroleerd om te zien of alles correct is teruggekomen.

Ga naar de verhuurpagina en kies je spellen!