Type: Frisdrank
Colour: Paars
Brand: Calypso
Theme: geen
Taste: citroenen, bananen, mango's, sinaasappels, ananas en passievrucht
Nr and volume in package: 1 fles van 473 ml

DESCRIPTION OF PRODUCT:

 Calypso dranken zijn niet alleen de nieuwste sensatie van dranken, ze zijn ook nog eens enorm verfrissende en hebben een enorme smaakexplosie. Geweldig voor op warme dagen te drinken of te gebruiken als Mocktails voor die zwoele zomerse dagen. Nu met overheerlijke Island wave smaak vol met citroenen, bananen, mango's, sinaasappels, ananas en passievrucht

DESCRIPTION OF BRAND:

 Het originele en inmiddels beroemde recept voor Calypso-limonade werd in 1985 in Milwaukee, Wisconsin, gecreëerd door de eigenaar van King Juice Company Inc. Het idee was simpel: maak een authentieke, heerlijke limonade gemaakt met echte citroenen en echte suiker. Ze hebben de limonade in kleine batches gemaakt en lokaal op de bedrijfswagen afgeleverd. Door de jaren heen groeide hun Original Lemonade in populariteit. Gesterkt door de reactie op hun limonaderecept en geïnspireerd door het fruit, de smaken en de spirit van de eilanden, kreeg hun originele limonade de naam Calypso in 2000.

INGREDIENTS:

 Filtered Water, Sugar, Lemon Juice Concentrate, Lemon Fruit Pulp, Citric Acid, Vegetable Juice as Color, Natural Flavors, Modified Food Starch, EDTA to Protect Color.

 

(12412)

SKU 12412
Barcode # 079581184058
Brand Calypso
Shipping Weight 0.5000kg

Be The First To Review This Product!

Help other NERDOR BV users shop smarter by writing reviews for products you have purchased.

Write a product review

Others Also Bought

More From This Category