Partyspel voor grote groepen. Vreedzame burgers binden de strijd aan tegen de weerwolven in hun midden. Het is echter onduidelijk wie dat precies zijn. Slagen ze erin om de weerwolven te ontmaskeren of elimineren ze per ongeluk onschuldige dorpsgenoten?

Het spel wordt door een spelleider gestuurd. Iedere speler krijgt een rol toebedeeld. Het kan gaan om gewone burgers en weerwolven, maar ook om speciale karakters als de heks, de jager of het onschuldige meisje. Ieder karakter doet iets speciaals. De spelleider geeft 's nachts aan dat iedereen zijn ogen moet dichtdoen en roept steeds de karakters op, die dan hun eigenschap mogen uitvoeren. De weerwolven elimineren aan het einde van de nacht een burger. Als het weer dag wordt, bespreken de burgers in een vergadering de gebeurtenissen van de afgelopen nacht en mogen ze proberen om een weerwolf te elimineren. Maar omdat de weerwolven zelf ook aan de vergadering deelnemen, is die beslissing meestal niet eenvoudig…

Weerwolven van Wakkerdam is een ideaal spel voor op kinderpartijtjes, kampeerevenementen en eigenlijk al die momenten dat je met veel mensen bent. Zeker als je er in slaagt om met kaarsen of een kampvuur een mysterieuze sfeer te creëren, is succes verzekerd.

OPGELET!: Dit is een 2de-hands product. Er zijn signalen van zware gebruiksschade aan de doos, maar alles is nog aanwezig en het spel in nog speelbaar.

(12033)

SKU 12033
Barcode # 8717249190233
Brand 999 Games
Shipping Width 0.095m
Shipping Height 0.020m
Shipping Length 0.120m
Shipping Cubic 0.000228000m3

Be The First To Review This Product!

Help other NERDOR BV users shop smarter by writing reviews for products you have purchased.

Write a product review

More From This Category

Zen Master

Zen Master

€15.00

Second hand RRP €25.00
Geek Out!

Geek Out!

€12.00

Second hand RRP €20.00
Omdenken

Omdenken

€15.00

Second hand RRP €25.00