Het is een drukte van belang op de bazaar in Istanbul. Handelaren en hun assistenten haasten zich door de nauwe steegjes en proberen hun concurrenten te slim af te zijn. De sleutel tot succes ligt in een goede organisatie. Assistenten vullen de handkarren bij de diverse pakhuizen en brengen deze vervolgens met gezwinde spoed naar de juiste bestemming. Natuurlijk wil elke handelaar als eerste een bepaald aantal robijnen in zijn bezit krijgen.

Zet je assistenten slim in en probeer de kostbare edelstenen sneller dan je tegenstanders te verzamelen in dit strategische spel!

Met je handelaar en assistenten verzamel je goederen, verkoop je deze op de markt of breng deze naar de sultan. Zoek de optimale route door de stad, ontwijk je tegenstander of probeer juist hun plannen te dwarsbomen. Koop edelstenen of haal deze bij de sultan in ruil voor goederen: de eerste speler met 5 edelstenen wint het spel. De bazaar is elke keer anders opgebouwd, wat vraagt om steeds een andere strategie. Dobbelstenen zorgen voor een goede balans tussen tactiek en geluk. Istanbul heeft een aangename speelduur: beleef een groots avontuur binnen een uur!

Opgelet, dit is een 2de-hands spel, met als categoriewaarde A

(12574)

SKU 12574
Barcode # 8718026301590
Brand White Goblin games

Be The First To Review This Product!

Help other NERDOR BV users shop smarter by writing reviews for products you have purchased.

Write a product review

More From This Category

Viceroy

Viceroy

€28.00

Second hand RRP €35.00
Attila

Attila

€12.00

Second hand RRP €15.00
Wikinger

Wikinger

€24.00

Second hand RRP €30.00