Type: Energie drank
Colour: Bruin
Brand: Monster
Theme: geen
Taste: Irish Blend
Nr and volume in package: 1 blik van 473 ml

DESCRIPTION OF PRODUCT:

Geen schuim, extra hot, half-caf, no-whip, soja latte… Genoeg van het koffiehuis BS al! Het is tijd om uit de rij te gaan en een stap verder te gaan. Java Monster Irish Blend ... premium koffie en room gebrouwen met een authentieke Ierse smaak, aangevuld met een energiemix van Monster. Koffie op de Monster-manier gedaan, wijd open en de ervaring en knowhow om het te ondersteunen.

DESCRIPTION OF BRAND:

Monster Energy is een Amerikaans merk energiedrank, in handen van Hansen Beverage Company. In een groot aantal Amerikaanse staten en in de Benelux wordt de distributie door Coca-Cola Enterprises verzorgd. Het drankje kent vele varianten zoals de Ripper, de Hitman, enz. De standaardvariant is de Regular (herkenbaar aan het groene logo op het blik).

INGREDIENTS:

Brewed Coffee (Filtered Water, Coffee), Condensed Skim Milk, Sugar, Heavy Cream, Glucose, Natural Flavors, Taurine, Sodium Citrate, Microcrystalline Cellulose, Panax Ginseng Extract, Ascorbic Acid (Vit. C), Tricalcium Phosphate, Carrageenan, Caffeine, Sodium Alginate, Niacinamide (Vit. B3), Sucralose, Color Added, D-Glucuronolactone, Guarana Extract, Inositol, L-Carnitine L-Tartrate, Pyridoxine Hydrochloride (Vit. B6), Riboflavin (Vit. B2), Maltodextrin.

 

(210000000419)

SKU 210000000419
Barcode # 070847812517
Brand Monster
Shipping Weight 0.5000kg
Unit Of Measure each

Be The First To Review This Product!

Help other NERDOR BV users shop smarter by writing reviews for products you have purchased.

Write a product review

More From This Category