Type: Zachte snoep
Colour: Geel
Brand: Ferara
Theme: geen
Taste: diverse
Nr and volume in package: 1 doos van 142 gr

DESCRIPTION OF PRODUCT:

 Jujyfruits - heerlijk taai snoep met fruitsmaak in een handige theaterdoos - perfect als je naar de wedstrijd of een film kijkt. Ook geweldig voor het decoreren van al je zelfgebakken lekkernijen. Stop een doos in je tas, bureau of auto voor een verrukkelijke uitbarsting van fruitigheid als die zoetekauw in je roept!

DESCRIPTION OF BRAND:

 The Ferrara Candy Company is een Amerikaanse snoepfabrikant, gevestigd in Chicago, Illinois, en eigendom van de Ferrero Group. Het bedrijf is ontstaan ​​uit een fusie in 2012 van de in Illinois gevestigde Ferrara Pan Candy Company en de in Minnesota gevestigde Farley's & Sathers Candy Company. Ferrara's productlijn omvat de merken van Ferrara-pannensnoepjes (zoals Lemonheads, Atomic Fireballs, Red Hots en Original Boston Baked Beans) en die van Farley's & Sathers (zoals Brach's, Chuckles, Jujyfruits en Now and Later).

INGREDIENTS:

 

Corn Syrup, Sugar, Modified Food Starch, Cornstarch, Natural and Artificial Flavors, White Mineral Oil, Carnauba Wax, Caramel Color, Yellow 6, Red 40, Blue 1, Yellow 5

(12276)

SKU 12276
Barcode # 041420127052
Shipping Weight 0.2000kg

Be The First To Review This Product!

Help other NERDOR BV users shop smarter by writing reviews for products you have purchased.

Write a product review

More From This Category