Type: marshmellow
Colour: geel en roze
Brand: Kindley
Theme: geen
Taste: vanille
Nr and volume in package: 1 zak van 120gr

DESCRIPTION OF PRODUCT:

 Brosse schuimblokken met een lichte vanille smaak. Zowel lekker voor jong als oud. Compleet vegan zodat het in uw dieet past. In de jaren '20 zijn ze voor het eerst op de markt gebracht, alleen dat al maakt ze het meest authentieke snoepje ooit. Mysterieus zijn ze ook wel, want ze lijken op een spekje maar ze zijn brosser en smelten op de tong. Ze zijn heel licht voor een snoepje en bevatten minder suiker dan een glas vruchtensap, maar geven je door de dextrose wel een kleine 'Boost'. Daarnaast zijn de schuimblokken ook nog eens vegan!

DESCRIPTION OF BRAND:

 Van Vliet The Family of Candy Brands is één van Nederlands grootste producenten van zoetwaren en zoetwarenconcepten. Onder de merknaam KINDLY’S hebben ze een opvallende verpakkingslijn 'Zoete herinneringen' die in uitstraling sterk een beroep doet op de snoepjes en smaken van vroeger. Zoete herinneringen roept associatie op met de heerlijke smaak van vroeger. De uitstraling en beelden spelen duidelijk in op het nostalgische gevoel en appelleren onmiskenbaar aan de herinneringen van vroeger. Authentiek en toch helemaal van nu. Alsof je de smaak meteen weer te pakken hebt.

 

INGREDIENTS:

dextrose, glucosestroop, gehydrolyseerd melkeiwit, aroma, kleurstoffen: curcumine, karmijn. Voedingswaarde per 100gr: energie 367kcal, vetten 0,1g, waarvan verzadigd 0g, koolhydraten 91g, waarvan suikers 80g, eiwit 0,1g, zout 0g. Allergene: melkeiwit.

 

(210000000467)

SKU 210000000467
Barcode # 8712767500304
Shipping Weight 0.0500kg
Unit Of Measure each

Be The First To Review This Product!

Help other NERDOR BV users shop smarter by writing reviews for products you have purchased.

Write a product review

More From This Category