Type: Koekje
Colour: Bruin
Brand: M&M
Theme: geen
Taste: Chocolade
Nr and volume in package: 1 zakje van 45 gr

DESCRIPTION OF PRODUCT:

 Wie houd er niet van koekjes? Bijna iedereen vind het wel lekker voor bij de koffie of gewoon tussendoor. Dit zakje bevat koekjes die gecombineerd zijn met stukjes m&m's. De mini koekjes zitten verpakt in een zakje van 45 gr en zijn leuk om uit te delen maar ook makkelijk om mee te nemen

DESCRIPTION OF BRAND:

 M & M's zijn bonbons in de vorm van een knop in meerdere kleuren, elk met de letter "m" in kleine letters in wit op één zijde, bestaande uit een snoepschaal die een vulling omgeeft die varieert afhankelijk van de variëteit aan M & M's. Het originele snoepje heeft een halfzoete chocoladevulling die, na introductie van andere variaties, werd gebrandmerkt als de "gewone, normale" variëteit.

INGREDIENTS:

Wheat Flour, Sugar, Vegetable Oil (Soybean, Palm, Palm Kernel), Candy Pieces (Milk Chocolate (Sugar, Chocolate, Skimmed Milk, Cocoa Butter, Lactose (from Milk), Milkfat, Emulsifier (Soy Lecithin), Salt, Artificial Flavour), Sugar, Thickener (E1400), Corn Syrup, Corn Starch, Colours (E129, E110, E102, E133, E132)), Dark Chocolate (Sugar, Chocolate, Cocoa Butter, Dextrose, Emulsifier (Soy Lecithin), Salt, Vanilla Extract), Salt, Raising Agent (E500), Molasses, Natural and Artificial Flavour, Eggs, Whey (from Milk).

Allergy advice: For allergens, including cereals containing gluten, see ingredients above in bold.

(210000000538)

SKU 210000000538
Barcode # 030100103417
Shipping Weight 0.2000kg
Unit Of Measure each

Be The First To Review This Product!

Help other NERDOR BV users shop smarter by writing reviews for products you have purchased.

Write a product review

Others Also Bought

More From This Category