Type: chocolade
Colour: bruin
Brand: M&M
Theme: geen
Taste: chocolade en pindanoten
Nr and volume in package: 1 chocolade bar van 165 gr

DESCRIPTION OF PRODUCT:

 Heb je nooit genoeg van die heerlijke chocolade van M&M? Dan is deze chocoladebar iets voor u. Niet alleen is die volledig gemaakt van chocolade van m&m, maar is die ook gevuld met kleine peanut m&m's.

DESCRIPTION OF BRAND:

 M & M's zijn chocolaatjes in de vorm van een knop in meerdere kleuren, elk met de letter "m" in kleine letters in wit op één zijde, bestaande uit een snoepschaal die een vulling omgeeft die varieert naargelang de variëteit aan M & M's. Het originele snoepje heeft een halfzoete chocoladevulling die, na introductie van andere variaties, werd gebrandmerkt als de "gewone, normale" variëteit. Peanut M & M's, met een pinda omhuld met melkchocolade en ten slotte een snoepschaal, waren de eerste variatie die werd geïntroduceerd en ze blijven een reguliere variëteit. 

INGREDIENTS:

Sugar, Cocoa Butter, Skimmed Milk Powder, Cocoa Mass, Milk Fat, Lactose, Whey Powder (from Milk), Full Cream Milk Powder, Emulsifier (Soya Lecithin), Palm Fat, Shea Fat, Colours (E100, E133, E160a, E171, E172), Glucose Syrup, Starch, Dextrin, Glazing Agent (Carnauba Wax), Natural Vanilla Extract, Palm Kernel Oil, Salt, Flavouring, Milk Chocolate contains Milk Solids 14% minimum and Cocoa Solids 25% minimum

(210000000551)

SKU 210000000551
Barcode # 5000159516235
Brand M&M's
Shipping Weight 0.0450kg
Unit Of Measure each

Be The First To Review This Product!

Help other NERDOR BV users shop smarter by writing reviews for products you have purchased.

Write a product review

More From This Category