Type: Zachte snoep
Colour: Groen
Brand: Mike and Ike
Theme: geen
Taste: Groene Apple
Nr and volume in package: 1 doos van 22gr

DESCRIPTION OF PRODUCT:

 Bevredig je zuur met onze nieuwe mike en ijszuur-vicieuze snoep. Geniet van de pittige smaak van groene appel, exploderend van smaak in elke fruche hap. Probeer ook zeker onze nieuwe zuur-vicieuze fruitpunch met een kick van zure smaak of ervaar de intense fruitsmaken van zuur-vicieuze zuren. Maakt een grote vakantiegift. Ideaal om te genieten met familie en vrienden.

DESCRIPTION OF BRAND:

 Mike en Ike is een merk van snoepjes met fruitsmaak dat voor het eerst werd geïntroduceerd in 1942 door het bedrijf Just Born, Inc. De oorsprong van de naam van het snoepje is onbekend, maar er zijn veel vermoedens. Mike en Ikes hadden oorspronkelijk allemaal een fruitsmaak, maar zijn nu verkrijgbaar in verschillende variëteiten die in de loop der jaren zijn geïntroduceerd.

INGREDIENTS:

Sugar, corn syrup, modified food starch, fruit juice from concentrate (pear, orange, strawberry, cherry, lime, lemon), contains less than 2% of the following: fumaric acid, sodium citrate, natural and artificial flavours, dextrin, confectioners glaze, carnauba wax, medium chain triglycerides, artificial colour, yellow #5 (tartrazine), blue #1.

 

 

(210000000609)

SKU 210000000609
Brand Mike and Ike
Unit Of Measure each

Be The First To Review This Product!

Help other NERDOR BV users shop smarter by writing reviews for products you have purchased.

Write a product review

More From This Category