Type: Energie drank
Colour: Groen
Brand: Monster
Theme: geen
Taste: Watermeloen
Nr and volume in package: 1 blik van 473 ml

DESCRIPTION OF PRODUCT:

Waar is het paradijs? Een chalet op de piste, een ranch aan de rivier of een penthouse in de stand? Wat dacht je van een privé-eiland met een wit strand, hemelsblauw water en een zacht tropisch briesje? Monster Ultra Paradise, pure, verfrissende en energieke eilandaroma’s. Relax en geniet. Het paradijs is nooit veraf.

DESCRIPTION OF BRAND:

Monster Energy is een Amerikaans merk energiedrank, in handen van Hansen Beverage Company. In een groot aantal Amerikaanse staten en in de Benelux wordt de distributie door Coca-Cola Enterprises verzorgd. Het drankje kent vele varianten zoals de Ripper, de Hitman, enz. De standaardvariant is de Regular (herkenbaar aan het groene logo op het blik).

INGREDIENTS:

 

carbonated water, sugar, glucose, citric acid, natural flavors, taurine, sodium citrate, color added panax ginseng extract, l-carnitine, l-tartrate, caffeine, sorbic acid (preservative), benzoic acid (preservatives), niacinamide (vit b3), sucralose, salt, d-glucuronolactone, inositol guarana extract, pyridoxine hydrochloride (vit b6), riboflavin (vit b2), maltodextrin, cyanocobalamin (vit b12). 

(210000000632)

SKU 210000000632
Barcode # 070847033080
Brand Monster
Shipping Weight 0.5000kg
Unit Of Measure each

Be The First To Review This Product!

Help other NERDOR BV users shop smarter by writing reviews for products you have purchased.

Write a product review

More From This Category