Type: Energie drank
Colour: Bruin
Brand: Monster
Theme: geen
Taste: Farmers Oat's blend
Nr and volume in package: 1 blik van 473 ml

DESCRIPTION OF PRODUCT:

Geen schuim, extra heet, half-caf, no-whip, soja latte… Genoeg van het koffiehuis BS al! Het is tijd om uit de rij te gaan en een stap verder te gaan. Koffie op de Monster-manier gedaan, wijd open, met een houding zonder gevangenen en de ervaring en knowhow om het te ondersteunen. Gemaakt met de smaken van een klassiek havermoutkoekje, met hints van vanille, kaneel en bruine suiker. Farmer's Oats brouwt echte koffie, plantaardige havermelk en de supercharged Monster-energiemix.

DESCRIPTION OF BRAND:

Monster Energy is een Amerikaans merk energiedrank, in handen van Hansen Beverage Company. In een groot aantal Amerikaanse staten en in de Benelux wordt de distributie door Coca-Cola Enterprises verzorgd. Het drankje kent vele varianten zoals de Ripper, de Hitman, enz. De standaardvariant is de Regular (herkenbaar aan het groene logo op het blik).

INGREDIENTS:

brewed coffee (filtered water, coffee), oatmilk (water, oats), sugar, sunflower oil, taurine, microcrystalline cellulose, sodium citrate, potassium phosphate, panax ginseng flavor, maltodextrin, cellulose gum, sodium hexametaphosphate, caffeine, mono and diglycerides, ascorbic acid (Vit. c), carrageenan, natural flavors, salt, niacinamide (vita. b3), inositol, l-carnitine l-tartrate, pyridoxine hydrochloride (vit b6), riboflavin (vit b2).

  

 

 

(210000000633)

SKU 210000000633
Barcode # 070847034704
Brand Monster
Shipping Weight 0.5000kg
Unit Of Measure each

Be The First To Review This Product!

Help other NERDOR BV users shop smarter by writing reviews for products you have purchased.

Write a product review

More From This Category