Type: Energie drank
Colour: Oranje
Brand: Monster
Theme: geen
Taste: Sinaasappel
Nr and volume in package: 1 blik van 473 ml

DESCRIPTION OF PRODUCT:

Het sap breekt los ...
Professionele atleten zijn altijd op zoek naar een voorsprong, dus als ze een idee hebben, luistert Monster. Na maanden in het lab heeft Monstere het “Juice Monster” geperfectioneerd.
Ze zijn begonnen met hun beroemde Monster-smaak, gemengd in een geweldige combinatie van vruchtensappen, hebben het vervolgens aangewakkerd met de volledige lading van hun energiemix en hebben een stapje terug gedaan. Het leeft…
Monster Khaos, een waanzinnige Juice-Monster-hybride die bruist van de geweldige Monster-smaak en de grote Monster MAGIC die je kent en waar je van houdt.
30% sap - 100% monster!

DESCRIPTION OF BRAND:

Monster Energy is een Amerikaans merk energiedrank, in handen van Hansen Beverage Company. In een groot aantal Amerikaanse staten en in de Benelux wordt de distributie door Coca-Cola Enterprises verzorgd. Het drankje kent vele varianten zoals de Ripper, de Hitman, enz. De standaardvariant is de Regular (herkenbaar aan het groene logo op het blik).


INGREDIENTS:

Carbonated Water, Sugar, Apple Juice Concentrate, Glucose, Orange Juice Concentrate, Peach Juice Concentrate, Tangerine Juice Concentrate, Taurine, Citric Acid, Natural Flavors, Pineapple Juice Concentrate, White Grape Juice Concentrate, Panax Ginseng Extract, Potassium Sorbate (Preservative), Caffeine, Sodium Citrate, Sucralose, Niacinamide (Vit. B3), Beta-Carotene (Vit. A), Guarana Extract, L-Carnitine L-Tartrate, Color Added, D-Glucuronolactone, Inositol, Pyridoxine Hydrochloride (Vit. B2), Maltodextrin, Cyanocobalamin (Vit. B12).

(12391)

SKU 12391
Barcode # 070847005407
Brand Monster
Shipping Weight 0.5001kg

Be The First To Review This Product!

Help other NERDOR BV users shop smarter by writing reviews for products you have purchased.

Write a product review

More From This Category