Type: IJs
Colour: Diverse
Brand: Mr Freeze
Theme: Geen
Taste: Diverse
Nr and volume in package: 1 tube van 150 ml

DESCRIPTION OF PRODUCT:

 Ken je het? Het is een hete zomerdag, maar je wilt gewoon een snelle verfrissing, maar je hebt geen zin in een smeltende ijsbol of de tijd om een hele coupe te maken? Dan zijn de kleine ijsjes van mr. freeze perfect voor dit moment. Door de kleine verpakkingen en klein formaat zijn ze perfect om vlug te nemen en op te eten. Nu met verschillende smaken 

DESCRIPTION OF BRAND:

 In 1973 verscheen er een grappige lolly op de Amerikaanse markt, uitgevonden door het bedrijf LEAF in Chicago. Halverwege tussen lolly en ijs blijkt de Mr Freeze-stick een briljante uitvinding te zijn. We kunnen eindelijk smullen van heerlijke snoepsmaken, terwijl we afkoelen, en vooral, dankzij de presentatie in een plastic buis, loopt het ijs niet op de vingers, ongeacht de temperatuur! Mister Freeze arriveert snel in Europa en Frankrijk en werd al snel een sterproduct.

INGREDIENTS:

eau, sucre, acidifiant : acide citrique, colorants : concentré de fruits et légumes (pomme, carotte, citron, cassis), carthame, hibiscus, mélasse, épaississants : gomme de cellulose, E422, arômes, conservateur : E202.

(210000000648)

SKU 210000000648
Unit Of Measure each

Be The First To Review This Product!

Help other NERDOR BV users shop smarter by writing reviews for products you have purchased.

Write a product review

More From This Category