Type: ijs
Colour: blauw
Brand: Ola
Theme: Piraat
Taste: Vanille, chocolade
Nr and volume in package: 1 kistje van 80 ml

DESCRIPTION OF PRODUCT:

 Een ijsje voor echte schatzoekers en reizers van de zee. Schep jezelf naar de bodem van deze schatkist en misschine vind je wel een leuke schat. Perfect voor elk kind of volwassene die hun innerlijk kind willen laten naar boven komen, die willen afkoelen op een warme zomerdag. 

DESCRIPTION OF BRAND:

 Het succesverhaal van OLA begint op 3 februari 1956, met de oprichting in België. De naam OLA komt van het margarinemerk Hola. Drie jaar later is in Nederland het eerste OLA ijsje verkrijgbaar: de Fruti, een fruitig waterijsje. Als Unilever in 1960 ijsfabriek de Hoop in Onnen koopt, start ook de productie in Nederland. In de jaren daarna neemt OLA nog verschillende andere ijsbedrijven over, waaronder VAMI, De IJsunie, Caraco en Davino. Zo wordt de basis gelegd voor dé ijsmaker van Nederland.

 

INGREDIENTS:

Gerehydrateerde magere MELK, suiker, kokosolie, LACTOSE en MELKEIWITTEN, magere cacaopoeder (1,5%), glucosestroop, MELKEIWIT, emulgator (mono- en diglyceriden van vetzuren), magere MELKPOEDER, stabilisatoren (guargom, carrageen, natriumalginaat, johannesbroodpitmeel), aromas, kleurstof (caroteen).

 

(210000000659)

SKU 210000000659
Shipping Weight 0.2000kg
Unit Of Measure each

Be The First To Review This Product!

Help other NERDOR BV users shop smarter by writing reviews for products you have purchased.

Write a product review

More From This Category