Type: Harde snoep
Colour: Geel
Brand: Rocila
Theme: geen
Taste: Citroen en munt
Nr and volume in package: 1 doosje van 50 gr

DESCRIPTION OF PRODUCT:

Zesty Herbal verfrissing: de ervaring begint met een verfrissende uitbarsting van citroen, gevolgd door de complexe aroma's van het Ricola 13-kruidenmengsel en vitamine C. De frisse en geurige citroenmelisse die de kruidensnoepjes hun uitzonderlijke smaak geeft, komt oorspronkelijk uit het oostelijke Middellandse Zeegebied. De citroenmelisse wordt al eeuwenlang door mensen over de hele wereld gewaardeerd om zijn rustgevende eigenschappen.

DESCRIPTION OF BRAND:

Het merk Ricola werd in 1930 opgericht door zoetwarenbedrijf Richterich & Compagnie op basis van de twee pijlers innovatie en kwaliteitsbewustzijn. Inmiddels exporteert het familiebedrijf zijn kruidenspecialiteiten naar meer dan 50 landen over de hele wereld. Als pionier op het gebied van biologische kruidenteelt werden de nauwe banden van Ricola met cultuur en architectuur al vroeg in de geschiedenis van het bedrijf tot stand gebracht.

INGREDIENTS:

Isomalt, Acid (Citric Acid), Vitamin C, Extract (0,3%) of Lemon Balm Herb and Ricola's Herb Mixture, Natural Citrus Flavour, Sweeteners (Aspartame, Acesulfame-K), Natural Mint Flavour, Menthol, Natural Colour (Beta Carotene)

 

 

(210000000819)

SKU 210000000819
Barcode # 7610700947388
Brand Ricola
Shipping Weight 0.0500kg
Unit Of Measure each

Be The First To Review This Product!

Help other NERDOR BV users shop smarter by writing reviews for products you have purchased.

Write a product review

More From This Category