Type: Harde snoep
Colour: Blauw
Brand: Rocila
Theme: geen
Taste: Menthol
Nr and volume in package: 1 doosje van 50 gr

DESCRIPTION OF PRODUCT:

Ricola Sugar Free Menthol Candies, Menthol is aanwezig in enkele van de Ricola smaken in combinatie met de 13 kruiden. Op deze manier kunnen we zijn eigenschappen ook terugvinden in Ricola-snoepjes. Menthol, eucalyptusolie en Ricola-mix van 13 kruiden verfrissen de stem en keel. Dankzij de kracht van menthol, een bestanddeel van pepermuntolie, komt zijn verfrissende heilzame werking vrij in de mond en keel.

DESCRIPTION OF BRAND:

Het merk Ricola werd in 1930 opgericht door zoetwarenbedrijf Richterich & Compagnie op basis van de twee pijlers innovatie en kwaliteitsbewustzijn. Inmiddels exporteert het familiebedrijf zijn kruidenspecialiteiten naar meer dan 50 landen over de hele wereld. Als pionier op het gebied van biologische kruidenteelt werden de nauwe banden van Ricola met cultuur en architectuur al vroeg in de geschiedenis van het bedrijf tot stand gebracht.

INGREDIENTS:

Isomalt, zuurteregelaar (citroenzuur), extract (0,3%) van citroenmelisse en mengsel van 13 Ricola-planten, natuurlijke citrussmaak, zoetstoffen (aspartaam, acesulfaam-K), natuurlijke smaak van pepermuntjes, menthol, kleurstof (carotenoïden)

 

(210000000820)

SKU 210000000820
Barcode # 7610700612064
Brand Ricola
Unit Of Measure each

Be The First To Review This Product!

Help other NERDOR BV users shop smarter by writing reviews for products you have purchased.

Write a product review

More From This Category