Type: Zachte Snoep
Colour: Groen, Blauw
Brand: Sour patch
Theme: geen
Taste: tropical
Nr and volume in package: 1 zakje van 1421gr

DESCRIPTION OF PRODUCT:

Heerlijke en ondeugende SOUR PATCH KIDS-snoepjes zijn ondeugende, zuur-dan-zoete lekkernijen. Zacht, taai en oh zo leuk, deze smakelijke snoepjes zijn verkrijgbaar in speelse fruitige smaken om je te helpen ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen.

DESCRIPTION OF BRAND:

 Sour Patch Kids (bekend als Very Bad Kids in Frankrijk, en voorheen als Maynards Sour Patch Kids in het VK en Canada) is een merk van zacht snoep met een laagje invertsuiker en zure suiker (een combinatie van citroenzuur, wijnsteenzuur, en suiker). [1] De slogan: "Zuur. Zoet. Weg." verwijst naar de zuur-tot-zoete smaak van het snoep.

INGREDIENTS:

 

Type: Zachte Snoep
Colour: Groen/geel
Brand: Sour patch
Theme: geen
Taste: diverse 
Nr and volume in package: 1 zakje van 141gr

DESCRIPTION OF PRODUCT:

Heerlijke en ondeugende SOUR PATCH KIDS-snoepjes zijn ondeugende, zuur-dan-zoete lekkernijen. Zacht, taai en oh zo leuk, deze smakelijke snoepjes zijn verkrijgbaar in speelse tropische smaken om je te helpen ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen.

DESCRIPTION OF BRAND:

 Sour Patch Kids (bekend als Very Bad Kids in Frankrijk, en voorheen als Maynards Sour Patch Kids in het VK en Canada) is een merk van zacht snoep met een laagje invertsuiker en zure suiker (een combinatie van citroenzuur, wijnsteenzuur, en suiker). De slogan: "Zuur. Zoet. Weg." verwijst naar de zuur-tot-zoete smaak van het snoep.

INGREDIENTS:

SUGAR,INVERTSUGAR,CORN SYRUP,MODIFIED CORN STARCH,CONTAINS LESS THAN 2% OF TARTARIC ACID,CITRIC ACID,NATURAL AND ARTIFICIAL FLAVOR,TITANIUM DIOXIDE,YELLOW 6,RED 40,BLUE 1.

 

 

 

(210000000872)

SKU 210000000872
Barcode # 070462002874
Brand Sour Patch Kids
Unit Of Measure each

Be The First To Review This Product!

Help other NERDOR BV users shop smarter by writing reviews for products you have purchased.

Write a product review

More From This Category