Type: Harde snoep
Colour: Geel, paars, rood, groen
Brand: Toxic Waste
Theme: geen
Taste: Diverse
Nr and volume in package: 4 tonnetjes van 42 gr

DESCRIPTION OF PRODUCT:

Toxic waste snoepjes zijn extreem zuur en een ware test voor je smaakpapillen. In eerste instantie ervaar je een zure smaak en als je de middelste laag kunt halen, word je beloond met een zoete smaak. Dan, net als je dacht dat het voorbij was, is het dat niet. Toxic waste snoepjes hebben de enige dubbelwerkende zure smaak ter wereld. Nu in een leuke grote verpakking met 4  tonnetjes er in van elk en een verschillende kleur en smaak.

DESCRIPTION OF BRAND:

 Toxic Waste is een lijn van zure snoepjes die eigendom zijn van en op de markt worden gebracht door het Amerikaanse bedrijf Candy Dynamics Inc., met het hoofdkantoor in Indianapolis, Indiana. De producten worden voornamelijk verkocht in de Verenigde Staten en Canada, evenals in verschillende internationale markten zoals het Verenigd Koninkrijk, Zuid-Afrika en Ierland. De toxic waste snoepjes zijn verpakt in plastieke drumcontainers, elk met 16 stukjes zuur snoep die in vijf verschillende smaken verkrijgbaar zijn.

INGREDIENTS:

Sugar, Corn Syrup, Citric Acid, Malic Acid, Dextrose, Artificial Flavors, Maltodextrin, Beeswax, Artificial Colors (Yellow 5, Red 40, Blue 1,2)

(210000000934)

SKU 210000000934
Brand Toxic Waste
Shipping Weight 0.1500kg
Unit Of Measure each

Be The First To Review This Product!

Help other NERDOR BV users shop smarter by writing reviews for products you have purchased.

Write a product review

More From This Category