Een grote vinyl speelmat wordt op de vloer gelegd, met een 6 x 4 reeks van spots, elke spot ongeveer 15 cm in diameter. De vlekken zijn rood, blauw, geel en groen gekleurd. Een speler wordt gekozen om te matigen, en de rest van de spelers, tot 4, staan ​​op de speelmat met hun voeten op verschillende plaatsen.

Elke beurt bestaat uit het draaien van een spinner door de moderator, wat een resultaat oplevert dat overeenkomt met een willekeurige kleur met een willekeurig element uit de set (linkerhand, rechterhand, linkervoet, rechtervoet). Elke speler moet het relevante lichaamsdeel op de betreffende kleurvlek plaatsen. Als het lichaamsdeel zich al op een plek van die kleur bevindt, wordt het verplaatst naar een andere plek met dezelfde kleur. Geen lichaamsdelen van twee spelers kunnen dezelfde plek delen. Als een speler valt of een elleboog of knie op de grond raakt, wordt hij geëlimineerd.

Herhaal totdat er één speler overblijft. Een grote vinyl speelmat wordt op de vloer gelegd, met een 6 x 4 reeks van spots, elke spot ongeveer 15 cm in diameter. De vlekken zijn rood, blauw, geel en groen gekleurd. Een speler wordt gekozen om te matigen, en de rest van de spelers, tot 4, staan ​​op de speelmat met hun voeten op verschillende plaatsen.

OPGELET!: Dis is een 2de-hands spel:

Alle onderdelen zijn er, enkel wat gebruiksschade.

(12107)

SKU 12107
Brand MB
Shipping Width 0.270m
Shipping Height 0.050m
Shipping Length 0.270m
Shipping Cubic 0.003645000m3

Be The First To Review This Product!

Help other NERDOR BV users shop smarter by writing reviews for products you have purchased.

Write a product review

More From This Category

Zeeslag

Zeeslag

€4.00

Second hand RRP €10.00
Munchkin

Munchkin

€15.00

Second hand RRP €25.00