Type: Zachte snoep

Colour: Groen, Rood

Brand: Twizzlers

Theme: Geen

Taste: Watermeloen

Nr and volume in package: 1 verpakking van 396gr

DESCRIPTION OF PRODUCT:

Geniet van een klassieke, taaie lekkernij boordevol verse watermeloen. Pel de reepjes eraf en maak een vriendschapsarmband of een ketting die je kunt eten. TWIZZLERS Snoepjes zijn de perfecte snack voor op kantoor, thuis of onderweg. Je kunt ze zelfs gebruiken voor eetbare ambachten of bakken

DESCRIPTION OF BRAND:

Twizzlers is het product van Y&S Candies, Inc., Lancaster, Pennsylvania. Twizzlers werden voor het eerst geproduceerd in 1929 door Young en Smylie zoals het bedrijf toen heette. Het bedrijf zelf werd opgericht in 1845 en is daarmee een van de oudste zoetwarenbedrijven in de Verenigde Staten. Omdat de ingrediënten van Twizzlers geen extracten van de zoethoutplant bevatten (behalve de Twizzlers met zwarte dropsmaak), worden ze drop-achtige snoepjes genoemd. 70% van de jaarlijkse productie van Twizzlers is aardbei, de favoriete smaak van Twizzlers.

INGREDIENTS:

Corn Syrup, Enriched Wheat Flour (Flour, Niacin, Ferrous Sulfate, Thiamin Mononitrate, Riboflavin, and Folic Acid), Sugar, Contains 2% or Less of: Palm Oil, Artificial Flavor, Glyceryl Monostearate, Salt, Cornstarch, Glycerin, Citric Acid, Potassium Sorbate, Preservative, Artificial Color (Red 40, Yellow 5, Blue 1).

(210000000958)

SKU 210000000958
Barcode # 034000560462
Unit Of Measure each

Be The First To Review This Product!

Help other NERDOR BV users shop smarter by writing reviews for products you have purchased.

Write a product review

More From This Category