Zeeslag! Breng de vijf schepen van je tegenstander tot zinken voordat hij de jouwe naar de haaien stuurt.

Zoek, vuur en win dit briljante en bekende Zeeslag spel. Beide spelers verdelen hun 4 schepen op hun oceaanraster. Het verticale doelwitraster zorgt dat je elkaars schepen niet kunt zien. Blijf om de beurt “vuren” en markeer je treffers met de rode pinnetjes. Gebruik de witte pinnetjes om bij te houden waar je miste, zodat je geen schoten verspilt. Als je logisch denkt en af en toe wat risico neemt, breng je de vijandelijke schepen tot zinken – maar doe het snel, want de vijand probeert hetzelfde met jouw vloot te doen. Plan je strategie en leid je troepen naar de overwinning!

Met vier verschillende schepen per persoon: Vliegdekschip, Slagschip, Onderzeeër en Patrouilleboot. Als je aan de beurt bent, kies je een plek op je doelwitraster en je noemt de coördinaten (de letter en het cijfer). Wanneer je een schot noemt, moet je tegenstander je vertellen of je getroffen hebt of gemist.

OPGELET!: Dit is een 2de-hands product. Er zijn signalen van lichte gebruiksschade, maar alles is nog aanwezig en het spel in nog speelbaar.

(12042)

SKU 12042
Brand MB
Shipping Width 0.100m
Shipping Height 0.040m
Shipping Length 0.200m
Shipping Cubic 0.000800000m3

Be The First To Review This Product!

Help other NERDOR BV users shop smarter by writing reviews for products you have purchased.

Write a product review

Others Also Bought

Koe Handel

Koe Handel

€18.00

Second hand RRP €30.00

More From This Category

Spyrium

Spyrium

€28.00

Second hand RRP €35.00